Club Benjamin (groep 5-6)

Bij club Benjamin kunnen kinderen op een leuke en ontspannen manier elkaar (beter) leren kennen en ontmoeten. Op een doordeweekse avond leren we op een laagdrempelige manier over verhalen uit de Bijbel en we zingen wat af! Door verschillende verwerkingsvormen proberen we het praktisch toe te passen in ons dagelijks leven. Ook is er veel ruimte voor gezelligheid, we maken wat moois of doen een leuk spel.

Zit jij in groep 5 of 6, en ben je rond de 8 of 9 jaar? Dan ben je hartelijk welkom op onze club in ‘De Voorhof’. De avonden zijn op dinsdag, om de twee weken van 18.30 tot 20.00 uur.

Wij zien er naar uit om jou te ontmoeten!

 

Rooster (seizoen 2021-2022)

2021
5 oktober
12 oktober
26 oktober
9 november
23 november
7 december

2022
11 januari
25 januari
8 februari
22 februari
8 maart
22 maart


Leiding
Eline Kool, Marike Terlouw, Marga VersluisKidsCat (groep 7-8)

Hallo! Zit jij in groep 7 of 8? Dan ben je van harte welkom bij KidsCat! We beginnen om 18.30 uur in de Voorhof met de Bijbel beter leren kennen.
Dit jaar zijn het verhalen uit het Nieuwe Testament. Dat is elke week. Daarna is er om de week een gezellige en ontspannen activiteit.

We vinden het erg leuk als je komt! Neem gerust ook een vriendje of vriendinnetje mee. De avonden zijn op maandag in De Voorhof. Hieronder staat precies (tot Kerst) op welke avonden en hoe lang.


Voor in de agenda (seizoen 2021-2022)
De agenda volgt!

Leiding
Ronald & Sigrid Mourik en ds. Piet VroegindeweijClub Relex / ReLexCat (1ste t/m 4de klas)

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar? Dan is Club ReLex de place to be! Club ReLex is 1 x in de weken op dinsdagavond, aansluitend aan de catechese FollowMe (zie catechese), tot 20.45 uur in de Voorhof. Leuk als je komt en neem gezellig iemand mee! Elke clubavond hebben we een leuk programma. Wees welkom!

Rooster catechese en ReLex (seizoen 2021-2022)
De agenda volgt!

Leiding

  • Klazien Lakerveld 
  • Mathijs van Rossum 
  • Arnoud & Henrieke Sterk  
  • Erika de Valk
  • Johan Versluis
  • ds. Piet Vroegindeweij  


JV Immanuël (16+)

JV Immanuël is de jeugdverening binnen onze kerk, waar we als jongeren van 16 jaar en ouder gezellig bij elkaar komen onder het genot van een bakkie koffie of thee. Op zondagavond, eens in de twee weken, proberen we de link te leggen tussen Gods woord en ons dagelijks leven. Natuurlijk is er ook voldoende tijd voor de nodige ontspanning, activiteiten en een bitterbal op z'n tijd!

Bestuur
Ruben Schiltkamp, (penningmeester)
Ghisanne Bikker
Patrick Mesker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.De jeugdraad

Het overkoepelend orgaan van het jeugdwerk is de Jeugdraad. De jeugdraad stippelt het beleid uit voor het jeugdwerk, en bezint zich op wat de kinderen en jongeren van deze tijd bezighoudt, wat ze nodig hebben op grond van de Bijbel, en hoe zij de leidinggevenden van de clubs waar mogelijk kunnen ondersteunen.

De jeugdraad bestaat uit
Mirjam Muilwijk (voorzitter)
Gerrit Jan Verhoef (penningmeester)
Dennis Lakerveld (jeugdouderling)
Bestuurslid JV Immanuël
Leiding kinderclubs
Leiding tienerclub
Ds. Piet Vroegindeweij (catechese)

Adres secretariaat
Wethouder J. de Jongstraat 47, 4128 CE Lexmond
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN rekening: NL33RABO0102469679

 


Visie

Hier kunt u de visie van onze gemeente, met betrekking tot het jeugdwerk, lezen.